OVER SOLIDHOME

Slim, solide en snel bouwen
Doordat we seriematig en off-site produceren kunnen we efficiënt, veilig en duurzaam bouwen. De onderdelen komen veelal op maat binnen in de productieomgeving en worden hier in elkaar gezet.

De woningen worden af-fabriek opgeleverd en kunnen naar wens worden uitgebreid met meerdere modules. Ook is het mogelijk om de woningen na verloop van tijd te verplaatsen, ze zijn dus niet locatie gebonden. De buitenafwerking is naar wens aan te passen en ook de indeling is flexibel. We blijven het productieproces constant optimaliseren, zodat het product zo slim en efficiënt mogelijk gemaakt wordt. 

We gebruiken degelijke materialen in de productie van de woningen, zodat deze volstaan als solide recreatiewoningen. De recreatiewoningen die Solidhome produceert, hebben een lange levensduur, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en worden snel gerealiseerd. Door de korte doorlooptijden beperken we de bouwrisico’s. We laten zien dat een solide recreatiewoning kant en klaar uit de fabriek kan komen met dezelfde kwaliteit en comfort als een stenen gebouwd huis.

Advies van ontwerpfase tot oplevering
Onze kennis in de recreatiemarkt zorgt ervoor dat wij de klant kunnen adviseren in iedere fase. Denk bijvoorbeeld aan het optimaal benutten van iedere vierkante meter in de woning. Welk comfort en design verwacht de eindgebruiker? Hoe maken we de woning zo onderhoudsvriendelijk mogelijk? 

Transparante en open communicatie
Eerlijk, betrouwbaar en rechtdoorzee behoren tot onze kernwaarden. We communiceren onze prijzen en voorwaarden zo duidelijk mogelijk. Wij leggen je graag uit welke mogelijkheden er zijn en welke kosten daaraan verbonden zitten. Ook houden wij je tijdens het bouwproces goed op de hoogte van de planning en vooruitgang. Zelfs als iets tegenzit, laten wij het je weten. 

Goede samenwerking zorgt voor resultaat 
Daarom vinden wij het belangrijk om begeleiding te bieden bij het totale proces en niet alleen bij het bouwen van een recreatiewoning. Vanaf de offerte is het duidelijk wat wij wel en niet adviseren; zo bouwen wij solide en compleet in samenwerking met de klant. Heb je een grondstuk gekocht, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen; wij bieden de optimale begeleiding in ontwerp en concept om zo samen tot een tevreden eindproduct te komen. Keuzes die gemaakt worden in ontwerpfase zijn van belang voor de gehele waarde creatie. Dus ook voor de eindgebruikers en exploitatiekosten.

Duurzaam
Duurzaamheid staat centraal. Zowel met betrekking tot de omgeving, als de toegepaste materialen en energiehuishouding. De vervoersbewegingen zijn minimaal vanwege fabrieksmatige bouw en de woningen kunnen naar wens all electric uitgevoerd worden. Door hoogwaardige, solide materialen toe te passen halen we hoge isolatiewaardes van wanden, vloer en dak. Ook heeft de woning hierdoor een lange levensduur en is dus niet snel aan vervanging toe. In combinatie met de juiste installaties is het eenvoudig mogelijk om de woning zeer energiezuinig te maken. De toegepaste materialen zijn opnieuw te gebruiken indien deze overbodig zijn geworden.   

Benieuwd naar onze mogelijkheden? 

Innovatie

Participatie

Bouw

Technologie