SOLIDHOME GROUP

Omdat het beter kan

Slimmer, sneller en solide bouwen

Solidhome group aan het werk.
Slimmer, sneller en solide.

Een woonoplossing moet stevig zijn. Solide, zodat als je op de vloer springt niet alles staat te trillen. Duurzaam, want ergens thuis zijn betekent dat het lang meegaat. En het moet snel gemaakt kunnen worden, zonder dat op de kwaliteit wordt ingeboet. 

We wisten heel goed wat we wilden. Wat nodig is om van een woonoplossing een thuis te maken. Maar we konden  niemand vinden die het voor ons kon maken. 
Maar waarom genoegen nemen met dat wat er is, als je weet dat het veel beter kan? We besloten om zelf te gaan bouwen.  
De recreatiemarkt kennen we van binnen en buiten. Daarom weten we waar vakantieparken en hun huurders behoefte aan hebben.  
Met onze jarenlange bouwervaring weten we wat ervoor nodig is om een woonoplossing te bouwen met de kwaliteit van een traditioneel gebouwd huis. Zodat woningcorporaties hun (tijdelijke) huurders een echt thuis kunnen aanbieden.  

We geloven dat het anders kan. Slimmer, sneller en schoner. Weg met de oubollige oplossingen. Turn key woonoplossingen waar je op de bank ploft en je gelijk thuis voelt, dat is het. 

Daarom kijken we verder dan ruimte en materialen. Doen we meer dan tekenen en rekenen. Het gaat om het creëren van een prettige omgeving waarin het leven wint aan waarde doordat iemand fijn kan wonen of geniet van een heerlijke vakantie.

 

Meer informatie

Ja! Ik wil meer informatie over de flexibele woonoplossingen van Solidhome.

Onze beloftes

Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. We doen niet aan ingewikkeld. ​

Van idee tot realisatie. In 24 weken jouw Solidhome. 

We bouwen woonoplossingen met de kwaliteit van een traditioneel gebouwd huis. 

Zij wisten dat het anders moest én kon.

Ontmoet het team 

We geloven dat als je met elkaar van tevoren goed nadenkt, je samen het verschil kunt maken. Door samen te werken. Elkaar scherp te houden. Te inspireren en creativiteit aan te wakkeren. Ons team zet dit iedere dag in om er zo voor te zorgen dat alle projecten tijdig en vakkundig worden opgeleverd. 

Dit zijn de vakmensen die jouw wens omzetten naar realiteit.

WhatsAppXImageX2022-11-23XatX3.26X.39XPMX

Wat we anders doen

Duurzame modulaire woonoplossingen voor woningcorporaties die voldoen aan de BENG en staan als een huis. 

Hoogwaardige duurzame recreatiewoningen die huurders 10 jaar na oplevering nog steeds graag willen huren.

“Op ons park hebben we een terrasopstelling waardoor de achterste woning tegen de voorste rij aankijkt. We wilden eerst een puntdak maar Solidhome Group raadde ons dat af. Op advies van hen hebben we besloten om voor platdak met sedum te gaan. Tot groot genoegen van onze huurders die nu uitzicht hebben op groene daken.”