Gerealiseerd

Winterberg

Recreatiewoningen

17 recreatiewoningen

Winterberg

In samenwerking met UplandParcs is model Upland ontwikkeld. Er zijn 17 recreatiewoningen geproduceerd in onze voormalige productiehal in Zeist en inmiddels staan deze op een prachtige locatie in Winterberg, Duitsland.

De basis voor het model Upland wordt gevormd door lichtmetalen frames, ieder onderscheidend door een slimme indeling, hoogwaardige isolatie en afwerking. De woningen zijn in alles flexibel; de indeling is aanpasbaar en datzelfde geldt voor de materialen en kleuren. De woningen zijn snel gerealiseerd, geplaatst en indien gewenst eenvoudig te verplaatsen.

Omdat de woningen in Winterberg worden geplaatst is er goed nagedacht over sneeuwlast en isolatiewaarde. Zo is deze woning bijvoorbeeld voorzien van extra geïsoleerde wanden en triple glas. De basis voor dit model wordt gevormd door lichtmetalen frames.

Er is samen met de opdrachtgever gekeken naar het optimaal benutten van de oppervlakte. Om de beleving voor de gasten zo ruimtelijk mogelijk te maken, heeft het model o.a. een puntdak. Met een hoogte van 3.5 meter in de woonkamer, wordt er een bijzonder ruim gevoel gecreëerd.

Beide kopse kanten van de woning worden volledig voorzien van glas, wat zorgt voor veel licht in de woning. Dit geeft de woning een luxe uitstraling en een prettige verbinding tussen binnen en buiten.

Kenmerken:
Oppervlakte woning: 70 m2
Slaapkamers: 2
Badkamer: 1
Separaat toilet: Ja
Aantal modules: 2

Heb je geen triple glas nodig, of wil je bijvoorbeeld een slaapkamer minder? Er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Kom in contact

 

Ben je benieuwd naar onze maatwerk oplossingen? Vul hieronder je contactgegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact me jou op om je wensen te bespreken.