Gerealiseerd

Zicht op Twente

Recreatiewoningen

28 luxe Panorama Lodges

Zicht op Twente

Op een heuvel met Prachtig zicht op Twente hebben wij samen met Zicht op Twente 28 luxe Panorama Lodges ontwikkeld en geproduceerd. 

Bij het ontwikkelen van de lodges is er veel aandacht besteed aan de indeling en inrichting van de woningen. Zo hebben beide slaapkamers een eigen luxe badkamer. 

De lodge is ruim 60m2 en volledig opgebouwd met CLT (Cross Laminated Timber / Kruislaagshout). De sterke, massief houten CLT panelen zijn opgebouwd uit meerdere lagen kruislings verlijmd vurenhout.  Ze worden toegepast als vloer- wand- en dakdelen en zijn kwalitatief gelijk aan metselwerk of beton. Door gebruik te maken van dit materiaal kunnen wij de recreatiewoningen nóg sneller realiseren en zijn ze constructief ontzettend sterk.

Door gebruik te maken van CLT in combinatie met sandwichpanelen kennen de lodges een zeer hoge isolatiewaarde. Voor de buitenafwerking combineren wij houten latten en zetwerk. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. 

Wil je meer weten over dit model? Of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie over het project? Kijk dan op de website van Zicht op Twente

Kom in contact

 

Ben je benieuwd naar onze maatwerk oplossingen? Vul hieronder je contactgegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact me jou op om je wensen te bespreken.