SOLIDHOME GROUP

Recreatiewoningen
met eigen identiteit ​

Turn-key prefab woningen

Maatwerk woningen voor recreatieparken

Duurzaam

Recreatiewoningen met een levensduur van 30+ jaar voor een marktconforme prijs. Gemaakt van duurzaam CLT (hout)

Standaard op maat

One size fits nobody. We  begrijpen dat ieder vakantiepark een eigen identiteit heeft. Dat laten we graag terugkomen in ons ontwerp.

Snelle realisatie

Nadat we jouw concept hebben uitgewerkt is jouw Solidhome binnen 4 weken klaar om geleverd te worden.

“Op ons park hebben we een terrasopstelling waardoor de achterste woning tegen de voorste rij aankijkt. We wilden eerst een puntdak maar Solidhome Group raadde ons dat af. Op advies van hen hebben we besloten om voor een sedumdak te gaan. Tot groot genoegen van onze huurders die nu uitzicht hebben op groene daken.” 

 

 

Krijgt de woning nog 5 sterren?

Maar is het dan nog wel 5 sterren waard?

Een recreatiewoning moet een verrijking zijn voor je vakantiepark. Je wilt niet dat de foto op de website niet overeenkomt met de werkelijkheid.

Of dat je 10 jaar na oplevering van de woningen in de recensies leest dat “de huisjes gedateerd zijn.” Ook dan wil je 5 sterren.

Vakantie betekent voor veel mensen luxe

Dat betekent een recreatiewoning van hoogwaardige materialen en een luxe afwerking. Het betekent geen badkamer met douchegordijn maar een luxe douche met bijvoorbeeld een sunshower. Geen keukenblok, maar een volledige uitgeruste keuken met vaatwasser en oven. Meubilair dat niet alleen lekker zit, maar ook luxe oogt. Een gezellig terras waar ruimte is om te BBQ-en.  

Een vakantiewoning met een eigen identiteit, die er zo mooi uitziet dat mensen niet kunnen wachten om het te boeken.
Met de kwaliteit van een traditioneel gebouwd huis waardoor weinig onderhoud nodig is. Ook over 15 jaar. 

Het kan, met een recreatiewoning van Solidhome.

In 24 weken jouw recreatiewoning

Van idee tot realisatie. Doordat we continu bezig zijn met productontwikkeling en het productieproces blijven optimaliseren, zorgen we ervoor dat we zo slim en efficient mogelijk werken. Door onze methode kunnen we snel, slim en solide bouwen. We houden rekening met jouw wensen, zodat je een unieke Solidhome krijgt. 

Werkwijze

1. Oriëntatiegesprek

We beginnen met een gesprek. Een gesprek waarin we alles willen horen over jouw wensen en ideeën.

We nodigen je bij ons uit, komen bij jouw langs of plannen desgewenst een videocall in.

Tijdens dit gesprek leggen we je precies uit hoe het productieproces eruitziet. Jouw wensen vormen de basis voor een schetsontwerp.

2. Schetsontwerp

Op basis van jullie behoefte maken we een schetsontwerp waarbij iedere meter optimaal wordt benut.

We houden rekening met de identiteit van het park, het comfort en het design dat de eindgebruiker verwacht.

De buitenafwerking is naar wens aan te passen en ook de indeling is flexibel.

3. Voorontwerp

Misschien moet er nog een kamer bij of moet juist het terras groter. Dat wordt tijdens deze stap bepaald. Als alle wensen zijn opgenomen in het ontwerp, geven we een concreet kostenplaatje waarop akkoord moet worden gegeven.

Daarna wordt de indeling definitief vastgesteld. Dit geldt ook voor de buitenafwerking. Een concreet idee versnelt het proces. Heb je al een idee wat je wilt? Dan wordt de doorlooptijd korter.

4. Definitief ontwerp

Het model wordt bijgewerkt met de geleverde feedback en omgezet tot een definitief ontwerp. Daarna worden de benodigde materialen besteld. 

5. Productie

We produceren off-site waardoor we efficiënt, veilig en volgens BENG-normen kunnen bouwen.

Onze energie zuinige woningen worden volledig uitgevoerd in Cross laminated Timber (CLT).

6. Oplevering

Jouw Solidhome is klaar! Je kunt ervoor kiezen deze AF fabriek bij ons op te komen halen. Of kies voor de mogelijkheid om de woning op locatie te laten afleveren. 

We zorgen er graag voor dat alle partijen op de juiste tijd aanwezig zijn. Zo kan de woning direct op alle nutsvoorzieningen worden aangesloten. 

De kracht van onze woonoplossingen.
Solide, snel en slim bouwen. 

“Ze dachten mee over het ontwerp, brachten verbeteringen aan die ons op lange termijn veel geld schelen en het woongenot voor onze huurders vergroten. Nadat we het definitieve ontwerp hadden goedgekeurd stonden de woonoplossingen binnen 12 weken op de locatie. We hebben gekregen wat we graag wilden en het is ook nog eens op tijd geleverd.” 

 

Jouw inspiratie

Onze projecten

Solidhome Living is slim ontworpen en kan vol innovaties en luxe geleverd worden. De verschillende modellen hebben een mooi design en worden met zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebouwd, gericht op duurzaamheid. 

Krijg het antwoord op al je vragen tijdens een gesprek 

Woonoplossingen die passen bij de locatie, aan de behoefte van toekomstige huurders voldoen en die gemakkelijk te verhuren zijn. We snappen dat dit een hoop vragen opwerpt. Wensen die op tafel gelegd worden. Mogelijkheden wat betreft indeling en ontwerp die je wil onderzoeken. Vragen waar je graag het antwoord op wilt, zodat je de beste keus kunt maken. En je zeker weet dat je waar voor je geld krijgt.

We kijken graag samen met jou naar de beste oplossing. 

Meer informatie

Ja! Ik wil meer informatie over de flexibele woonoplossingen van Solidhome.

Veelgestelde vragen 

Ben je op zoek naar een traditioneel gebouwde recreatiewoning? Dan is een Solid Home niet voor jou.  

Wil je niet verder kijken dan 5 jaar? En zijn je kwaliteitseisen niet hoog, maar focus je alleen op een mooie buitenkant voor een lage prijs? Dan raden we je af om contact met ons op te nemen. 

Maar wil je een kwalitatieve recreatiewoning die wordt gebouwd onder de meest ideale omstandigheden? Een woning waarvan je weet dat deze over 10 jaar ook nog rendement oplevert? En je snapt dat daar best een investering tegenover mag staan? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We maken een uitgebreide offerte waarin precies staat wat je krijgt voor het afgesproken bedrag. Dit wordt ingevuld op basis van jullie behoefte en die van de eindgebruiker. We communiceren het bedrag altijd voordat we het schetsontwerp omzetten naar een definitief ontwerp. Daarna beginnen we pas met bouwen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. 

We werken graag samen met de klant: van bestektekeningen tot aan het bestek in de la. We leveren niet alleen de woning turn-key af, maar leveren de woning af op locatie en zorgen ervoor dat de juiste partijen op het juiste moment aanwezig zijn zodat de woning aangesloten wordt op alle nutsvoorzieningen. 

We bouwen woonoplossingen die volledig gemeubileerd en gestoffeerd kunnen worden opgeleverd.

 


We maken graag een product dat voldoet aan zowel de behoefte van het vakantiepark als aan zijn huurders. Dat betekent dat we een ontwerp maken die voldoet aan de wensen betreft indeling, breedte, hoogte en afwerking materiaal. Het enige waar we geen concessie aan doen is de kwaliteit. 

Wat is inbegrepen in de afwerking van het interieur? 

We kunnen recreatiewoningen bouwen vanaf 35m2 tot aan 200m2. 

 

Ja, er staat een afgewerkte kijkwoning op ons terrein. Even komen kijken, mag altijd. We zouden het wel fijn vinden als je het ons van te voren even laat weten. Dan zorgen we dat de koffie klaar staan. Maak hier een kijkafspraak in onze online agenda. 

Van schetsontwerp tot aan het plaatsen van de recreatiewoning op locatie zit 28 weken. Binnen 5 maanden kan de nieuwe woning verhuurd worden. 

Ja, onze woningen zijn niet locatie gebonden. 

Ja, onze woning voldoet aan de beng-eisen. 

Onze woningen gaan 30+ jaren mee vanwege de hoogwaardige materialen waar we mee bouwen. Doordat we Cross Laminated Timber gebruiken is de woonoplossing ook nog eens energiezuinig. 

Hoe wordt de woning verwarmd? 

We zorgen ervoor dat de juiste mensen op locatie aanwezig zijn op het moment dat de woning wordt afgeleverd, zodat de woonoplossing direct op de nutsvoorzieningen kan worden aangesloten. 

Ja, we voldoen aan de eisen van semi- en permanente bewoning. Als er een vergunning is verstrekt, kunnen wij de woning op locatie plaatsen. 

Een recreatiewoning van Solid Home Group staat binnen één dag. 

Kunnen woningen op een helling geplaatst worden? 

Op wat voor grond kunnen de woningen staan? 

Hoe veilig is een woonoplossing van Solid Home group?

Moeten wij voor een fundering zorgen? 

We leveren altijd maatwerk. Hierdoor wordt de indeling van de recreatiewoning altijd samen met de klant bepaald.