SOLIDHOME GROUP

Voor iedereen
een Solidhome

Flexibele woonoplossingen
met een eigen identiteit

Eigen productie

Bewaking van kwaliteit

Doordat wij de modulaire woningen in onze fabriek maken, bieden we betere bewaking van kwaliteit waardoor een exacte vertaling van de wensen van de klant mogelijk is en kosten in de hand worden gehouden.

Co-creatie 

We denken graag mee

Van ontwerp tot bestek lade. We denken graag mee. 

Slim samenwerken met de opdrachtgever en verschillende bouwpartners is essentieel om te zorgen dat een concept wordt omgezet naar een product of project waar we met z’n allen trots op kunnen zijn.

Eigen identiteit

Altijd weer uniek

Voor iedere opdracht zetten we iets unieks neer. Geen catalogus waar je een model uit kiest, maar een Solidhome dat bij de behoefte en doelgroep past en de uitstraling van het bedrijf versterkt. 

 

Bij Solidhome group is het werkelijkheid

Modulaire woningen die staan als een huis

Wat als een bouwproces niet per definitie weersafhankelijk, traag en vol verrassingen zit? 
Als het ‘s ochtends nog een kale kavel is en je ‘s avonds op de bank kan ploffen in een duurzaam huis waar het water, gas en elektra gewoon werkt? 

Dat is geen droom. Bij Solidhome Group is het werkelijkheid. 

Solidhome Group bouwt op een zo efficiënt mogelijke manier, duurzame en solide modulaire woningen voor een marktconforme prijs. Dit doen we voor vakantieparken die graag modulaire recreatiewoningen willen die 10 jaar na oplevering nog steeds goed te verhuren zijn. En voor woningcorporaties die op zoek zijn naar (tijdelijke) woonoplossingen met de kwaliteit van een traditioneel gebouwd huis.

Onze oplossingen

Onze duurzame recreatie oplossing

 

Een duurzame modulaire recreatiewoning met een eigen identiteit, die binnen de afgesproken tijd turn-key wordt opgeleverd voor een marktconforme prijs.  

Onze huisvestingsoplossing voor woningcorporaties

 

Woningen uit de fabriek als (tijdelijke) oplossing voor het tekort aan betaalbare woningen. Slim ontworpen, snel te produceren en te plaatsen.

Slim, snel en solide bouwen

Gespecialiseerd in

slim, snel en solide bouwen

 

Waarom genoegen nemen met datgene wat er is, als je weet dat het veel beter kan? Als het slimmer en sneller kan. Als je daardoor kan waarmaken wat je belooft. Een solide modulaire woning van concept tot realisatie die staat als een huis. Daar helpen we je graag bij. 

Doordat we de recreatiemarkt van binnen en buiten kennen weten we waar vakantieparken en hun huurders behoefte aan hebben. Daarvoor is meer nodig dan meten en rekenen. 

Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat woningcorporaties nodig hebben om hun (tijdelijke) huurders een echt thuis te kunnen bieden. 

Want een woning is meer dan alleen maar een dak boven je hoofd. Het is het luxe gevoel van vakantie. Het is een plek waar je lekker op de bank neerploft. Maar het is vooral een gevoel van thuis voelen, zodat huurders er graag in verblijven en willen terugkomen.