SOLIDHOME GROUP

Woonwagenwoningen

Diverse woonoplossingen voor elke wens

Woonwagenwoningen

Voor diverse woningcorporaties in Nederland is Solidhome Group bezig met de ontwikkeling en productie van verschillende woonwagenwoningen.

Het grote voordeel van prefab woningen is dat wij de woningen snel kunnen leveren. Het bouwproces is geoptimaliseerd en de ideale bouwomstandigheden in onze fabriek zorgen voor een kortere doorlooptijd dan de traditionele woningbouw. 

Onze woningen worden voornamelijk gebouwd met duurzame materialen. Het casco van de woningen (vloeren, wanden en daken) is volledig gemaakt van CLT wat de constructie bijzonder sterk maakt. De afkorting CLT staat voor Cross Laminated Timber en is een innovatief houtbouwproduct. De sterke, massief houten constructieplaten zijn opgebouwd uit meerdere lagen kruislings verlijmde vuren lamellen en zijn een volwaardige vervanging voor metselwerk of beton. 

De woningen  zijn volledig elektrische en voldoen aan het bouwbesluit en de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG).

Diverse variaties

Door onze modulaire bouwtechniek waarbij er gestapeld en geschakeld kan worden, kan bijvoorbeeld de woonkamer worden ingekort en er een extra slaapkamer worden gerealiseerd. De woningen kunnen ook aan elkaar bevestigd worden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van mogelijke indelingen. Deze plattegronden zijn in overleg geheel naar wens aan te passen.

De gevelafwerking voor de woningen kent vele opties. Zo kunnen de woningen worden afgewerkt met bijvoorbeeld kunststof steenstrips of rabatdelen. Tevens bestaat er nog de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen.

Afwerkingen

De woningen worden standaard afgeleverd op basis van het casco-afwerkingsniveau. Bij het standaard casco afwerkingsniveau zijn er vlakke vloeren en wanden, klaar om afgewerkt te worden. Er kan in overleg ook gekozen worden voor een gestoffeerde afwerking. 

De woonwagenwoningen zijn zo geconstrueerd dat deze verplaatsbaar zijn. De fundering dient uitgevoerd te worden op een dergelijke wijze (bijv. schroefpalen). Afhankelijk van de gekozen materialen, afwerking en installaties, zijn de woonwagenwoningen van Solidhome Group leverbaar vanaf € 115.000 exclusief btw en af-fabriek. In overleg kunnen wij ook het transport en de plaatsing van de woningen op locatie verzorgen.

Kom in contact

 

Ben je benieuwd naar onze maatwerk oplossingen? Vul hieronder je contactgegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact me jou op om je wensen te bespreken.