Van idee tot realisatie

Voordelen Prefab

Prefab bouwen in onze fabriek

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het bouwen van woningen in onze fabriek, ook wel bekend als prefab-woningen. Hier zijn een aantal van de belangrijkste voordelen:

Kortere bouwtijd

Doordat onze prefab-woningen seriematig in onze fabriek worden gebouwd, is het mogelijk om het bouwproces te versnellen. Het is daardoor mogelijk om een prefab-woning in enkele weken te bouwen, terwijl traditionele woningbouw veel langer kan duren.

Hogere kwaliteit van de constructie

Omdat de prefab-woningen in een gecontroleerde omgeving worden gebouwd, kunnen de materialen en de constructie nauwkeuriger worden gecontroleerd en getest. Dit kan leiden tot een hogere kwaliteit van de woning en minder kans op fouten tijdens de bouw.

Flexibiliteit in ontwerp

De prefab-woningen kunnen in verschillende stijlen en maten worden geproduceerd, waardoor er meer ontwerpmogelijkheden zijn voor onze opdrachtgevers.

Lagere bouwkosten

De prefab-woningen worden geproduceerd in grotere aantallen, waardoor de kosten per eenheid lager zijn. Bovendien is er minder bouwafval en is de constructie efficiënter dan traditionele bouwmethoden.

Betere energie-efficiëntie

De prefab-woningen worden gebouwd met energiebesparende functies zoals isolatie, energiezuinige ramen en deuren en hoogrendementsverwarming en koeling. Dit kan leiden tot lagere energiekosten voor de eigenaren van de woning.

Beter voor het milieu

Prefab-woningen verminderen CO2-uitstoot door: 

1. Minder afval en precieze productie, waardoor grondstoffen efficiënter worden gebruikt. 

2. Minder transport vanwege productie in de fabriek, wat de CO2-uitstoot van bouwmaterialen en -apparatuur vermindert. 

3. Uitstekende isolatie, energiezuinige functies en verwarmingssystemen verminderen energieverbruik en CO2-uitstoot. 

4. Efficiëntere bouw in de fabriek vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen. Onze Prefab-woningen bieden een duurzamere en milieuvriendelijkere benadering van woningbouw.

Kom in contact

 

Ben je benieuwd naar onze maatwerk oplossingen? Vul hieronder je contactgegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact me jou op om je wensen te bespreken.